Madame Silhouette

March 8, 2017

Madame Silhouette is een frivole, ietwat ondeugende "Franse" dame van stand uit de achttiende eeuw. Haar man, Etienne Silhouette zit in de Ministerraad en is heel veel van huis om te vergaderen en te dineren.

 

Madame Silhouette is geen saaie huismus die thuis in haar tochtige kasteel op haar man blijft wachten, maar gaat allerlei feestelijke gelegenheden af om zichzelf en de gasten te vermaken.

 

Zij knipt prachtig gelijkende silhouetten van uw gasten, maar tegelijkertijd vermaakt zij ze ook met haar bijzondere verhalen over de 18e eeuw waarin zij leeft. Ook zal zij tijdens het knippen uw gasten vragen naar de hedendaagse omgangsvormen en (technische) nieuwigheden, waar zij uiteraard niets van snapt en wat soms tot hilarische momenten kan leiden. Als de gelegenheid ervoor geschikt is, zal ze af en toe zelfs een stukje zingen of een profiel lezen. Kortom: ze zal een onvergetelijke indruk maken op uw gasten.

Haar motto is:

 

” Sta evun stiel wand’ iek kniep uw portreet ien un wiep!!”

 

Madame Silhouette komt graag op uw Franse feest, (bedrijven)beurs, culinair feest, huwelijksfeest, jubileumfeest, personeelsfeest, verjaardagsfeest etc. etc. opfleuren. Ze spreekt met een Frans accent de talen Nederlands, Duits, en Engels. Ze knipt maximaal 8 portretten per uur.

 

e-mail info@madamesilhouette.com

www.madamesilhouette.com

 

 

Please reload

Featured Posts

WestFrieschLander Kaas

May 24, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

December 27, 2019

September 23, 2019

August 26, 2019

December 16, 2018

Please reload

Archive