Spring Fair Slot Zeist 2019

January 2, 2019

Op 23 en 24 maart 2019 verkoop van producten ‘die van een huis een thuis maken’

Brocante Lente Fair bij Slot Zeist

 

Het prachtige Slot Zeist in Zeist is zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 het toneel van de Brocante Lente Fair. Meer dan tachtig standhouders bieden die dagen stijlvolle, gezellige, romantische en antieke waar aan.

 

De Brocante Lente Fair is van 10.00 tot 16.30 uur geopend voor publiek. De entreeprijs bedraagt €6,- per persoon en toegangskaarten kunnen aan de kassa worden gekocht. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel de Stichting Kinder Kankervrij (KiKa).

 

Beiden dagen zijn voornamelijk spullen van antiekmarkten uit Frankrijk en België te koop. De stijl is wat ‘sleets’, hetgeen inhoudt dat de antiek doorleefd is. De woonproducten zijn een selectie uit een verscheidenheid van stijlen en periodes. Denk aan vrouwelijke boudoirs, charmant speelgoed, prachtige meubels, kerkrelikwiën en nog veel meer.

 

‘Deze producten zijn de details die van een huis een thuis maken’, aldus Sandra Top van de Stichting Stal 135, de organisator van meerdere brocante fairs in Nederland. ‘Niet per se perfect, want wij zien de schoonheid van imperfectie.’

 

Over Stichting Stal 135

Stichting Stal 135 bestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers dat inmiddels een begrip is als het gaat om het organiseren van brocante fairs op bijzondere locaties. De stichting werkt en denkt vanuit een maatschappelijk belang. Brocante is de laatste jaren onveranderd populair. Zeker de markten kunnen rekenen op veel belangstelling.

 

Over Slot Zeist

Slot Zeist is gebouwd in de 17e eeuw en ontworpen door architect Jacobus Roman. Het slot was het lustoord van Willem Adriaan van Nassau en ademt vandaag de dag de sfeer van vroeger uit. Het slot is gevestigd aan de zuidkant van Zeist in een soort van groene long. Op 2 minuten loopafstand bevindt zich een gratis parkeerplaats met 300 plekken, ook voorzien van 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Daarnaast zijn er twee parkeergarages (betaald, capaciteit 275 plekken) op 5 minuten loopafstand op het Rond.

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

WestFrieschLander Kaas

May 24, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

December 27, 2019

September 23, 2019

August 26, 2019

December 16, 2018

Please reload

Archive